» » Johny Enber Blogger Film Teması



   Blogger film ve video teması olarak kullanabilen Johny Ember,oldukça güzel ve il çekici bir tema.Çoğu film ve video sitelerinde benzer olan bu tema kullanıcıların ilgisini çekmekte.

Johny Enber Blogger Film Teması Özellikleri:
*En üstte RSS haber bandı 
*Üst kısımda sosyal paylaşım butonları
*Gelişmiş arama motoru kutusu
*Etiketlere ait veya son film veya videolara ait slayt alanı
*Renkli gadget başlıkları
*4 sütun 3 satır alanı
*Yan yana olmak üzere etiket veya kategori alanı

Johny Enber Blogger Film Teması Düzenleme:
*Temanın üst kısmında ki slayt alanını aktif etmeniz için blogger şablon kodları içerisinde Ctrl+F tuşları ile /-/action kodunu aradın ve silin.Böylece üstte ki slayt bölümü aktif olacaktır.
*Diğer işlevsellerin  aktif olması için ise blogger ID numaranızı blogger şablon kodları içerisinde değiştirmeniz gerekiyor.Bunun için Ctrl+F ile 7709675643058616170 aradın ve bulduğunuz ID kısmının yerine kendinizin blogger ID'nizi ekleyin.Blogger ID'nizi zaten blogger şablon kodlarınızı düzenleme ekranında iken üstte ki tarayıcı çubuğunda ki linkte bulunun sayısal değerler sizin blog ıd'nizdir.
*Hemen altta ki kategorilere ayrılmış gadgetleri aktif etmeniz için,yapacak olduğunuz işlem örneğin blogger kumanda paneliniz den Yerleşim tıklayın Movie Kategori 1 yazan gadgeti açın ve içerisine anasayfa da gösterilmesini istediğiniz etiketlere ait yayınlarınızın kodunu ekleyin.Örneğin blogger kişisel temaları için Blogger%20Kişisel%20Temalar kopyalayın ve gadgetin içerisine ekleyin kaydedin.

Yazar : Teknik Elektrik

Blogger ve WordPress Ücretsiz tema paylaşımları yaparak kullanıcılarına destek vermektedir.
«
Next
Sonraki Kayıt
»
Previous
Önceki Kayıt

Hiç yorum yok:

Yorum Yapın